Carrosseriën van Arie Ligthart gaan vele jaren mee!

 

Het gebeurd natuurlijk dat er in de loop der jaren veel veranderd, waardoor een aantal aspecten moeten worden aangepast aan nieuwe gebruikerseisen. Daarnaast worden eigenaren van vrachtwagens ook vaak geconfronteerd met niet werkende onderdelen zoals laadkleppen, (rol)deuren verlichting, assen, luchtbalgen/ventielen en andere componenten die door te weinig onderhoud problemen geven. Dit kan eenvoudig worden voorkomen door goed onderhoud te plegen aan uw voertuig. Het onderhoud verdiend zich niet alleen terug doordat de auto onderweg minder vaak met problemen zal komen te staan, maar ook doordat er geen hoge rekeningen betaald hoeven worden als problemen zich voordoen. Wij kunnen voorzien in het volledig onderhouden, APK en uitlezen van uw voertuig waardoor deze in topconditie kan blijven verkeren.

Vooral met laadkleppen gaat het vaak mis, het idee dat als deze weinig gebruikt wordt er dus ook weinig onderhoud nodig is, blijkt altijd onterecht en laat zich vooral gelden als deze daadwerkelijk op de proef wordt gesteld. Voorkom problemen door uw voertuig op tijd bij ons te brengen voor een inspectie of eventuele reparaties.

Wij renoveren ook bestaand materiaal en plaatsen ook laadbakken over op nieuwe auto's. Ook het spuiten van uw bestaande of nieuwe voertuig kunt u bij ons onderbrengen; wij hebben hiervoor onze vaste partners die het werk naar onze maatstaven verrichten

Wij zijn gespecialiceerd in de merken:

 DhollandiaZeproDautelBärSörensen
 AnteoSörlingTeha AmaMBB Palfinger
 

Stralen en conserveren

 

Wij verzorgen indien gewenst ook het stralen, glasparelen, schoperen en conserveren van uw voertuig. Hierbij kunt u denken aan het spuiten en coaten van de spullen of aan het electrolitisch of volbad verzinken. Hiernaast is het ook mogelijk dat wij de reclame of belettering verzorgen.

 

 

Schadeherstel

Wij zorgen ook voor schadeherstel. Op het moment dat er iets misgaat met uw voertuig, wordt deze door onze vakmensen zodanig hersteld dat u er weer zeker van kunt zijn dat uw voertuig weer in de staat verkeerd zoals voor de schade. Wij doen er alles aan om te zorgen dat uw voertuig zo snel mogelijk weer in goede staat is en uw voertuig weer spoedig in gebruik kan worden genomen.

 

Schades en reparaties voeren wij in onze eigen werkplaats uit. Het maakt dan ook niet uit of het gaat om het geheel of gedeeltelijk vervangen van een stalen, rvs, aluminium of houten laadvloer. Het repareren van een polyester schade aan een kunststof opbouw, polyester opbouw of koel opbouw vormt door onze jarenlange ervaring ook geen enkel probleem. Alles gebeurt allemaal in eigen beheer. Het komt dan ook vaak voor dat wij reparaties uitvoeren aan voertuigen die elders zijn opgebouwd, maar er door tijdsbesparing niet kunnen komen.